Denúncia anònima d'apartaments turístics

Col·laboració ciutadana per combatre els apartaments turístics il·legals. Ajuda'ns.Els veïns i els turistes que visiten la parròquia de Canillo tenen a la seva disposició nous canals per ajudar a combatre el fenomen dels habitatges d’ús turístic (HUT) il·legals de la parròquia. L’objectiu és caminar cap a una parròquia per a tothom.

Canillo disposa d’un extens parc d’allotjaments turístics de qualitat. Malauradament existeix també una oferta il·legal d’aquest tipus d’habitatges, que perjudiquen tant qui els lloga, com la resta del sector per la mala imatge que genera.

L’usuari d’aquest tipus d’allotjaments irregulars es troba sense la protecció i els drets de reclamació de que si disposen els allotjaments degudament registrats. Aquest tipus d’allotjament genera especulació i sovint provoquen queixes i malestar en general en les comunitats de veïns que els acullen.

Per combatre el fenomen, el Comú posa a disposició de veïns i turistes tres eines que avui volem presentar:
Cercador i canal de denuncia anònim d’habitatges d’ús turístic sense llicència
El nou web https://e-canillo.com/reclamacio/ disposa d'un cercador en el qual tothom pot comprovar si un HUT disposa de llicència.

En aquesta mateixa pàgina es disposa d’un formulari completament anònim que permet denuncia al comú un allotjament turístic sense llicència.

Canals d’atenció comunal
Els ciutadans i visitants, després de comprovar que un HUT proper no disposa de llicència, tenen a la seva disposició el telèfon +376 753641 per comunicar-ho al Comú. Tot seguit el comú iniciarà els passos perquè cessi l’activitat.

Canals de denúncia i queixa al departament de Tràmits per als ciutadans i turistes
El departament de tràmits del comú de Canillo posa a disposició del públic un formulari de denúncia i queixa que podrà ser dipositat a les mateixes oficines comunals a la Plaça Carlemany s/n, AD100 Canillo.

Contacte
Departament d'informàtica
informatica@canillo.ad
+376 753649
Política de privacitat - Política de cookies - Condicions d'ús - Alta/Baixa Notificacions

Copyright © 2024 Comú de Canillo. Powered by